fredag, september 30, 2011

snart oktober

Tiden går fort. Det börjar bli kallare även om det fortfarande är en del varma dagar. Luddis har fått en ute gåstol till dagis, eller vi har den hemma just nu för vi ska ställa in den rätt också men nästa vecka ska den dit. Den är stor &klumpig så vi får se hur den funkar.

Vi har fixat i princip alla vinterkläder också. Det känna skönt. Bara skor till luddis som fattas. När vi skulle pröva ut willes overall hade dom inte den svarta i hans storlek så vi fick testa den rosa. Det kändes fel.... inte för att jag skulle bry mig om han ville ha en rosa tröja, eller strumpor eller så. Men en overall kändes lite väl.. som tur är ville han inte ha den :)
det är sjukt dyrt med ytterkläder iallafall. Men det är bra att ha allt färdigt iaf, ja jag måste hämta ut paketen först iofs men ändå..

Jag har hunnit med två events den senaste veckan också. Det första var barnshoppings event som var jättetrevligt och det andra var ett event om bilar&erotik (ja jag vet INTE vad som är erotiskt med bilar) på upplands motor. Det är kul att komma hemifrån lite &träffa andra människor. Det är finaste johanna som tar med mig på såna här spännande saker :) ett trevligt avbrott i vardagen.

David jobbar hela helgen, han fick inte komma hem och sova idag för luddis är ev magsjuk så han sover hos en vän. Så jag försöker roa barnen själv. Dom är rätt trötta men har ätit glass så dom är iaf nöjda.

Luddis river ut alla böckerna ur bokhyllan, öppnar alla skåp, kör över wille med gåstolen och envisas med att lägga sig UNDER barnvagnen hela tiden... Wille leker med sina djur, läser böcker, tittar på TV, letar efter luddis napp &vill spela spel. Den som sa att 3års trotset är värst har fel. Iallafall i vår familj... iallafall med wille då.. visst han kan trotsa men det går ju iallafall att prata med honom... ååååh vad skönt att man kan säga "nej så kan du inte göra" och sen ha en diskussion istället för att få ett hånflin &sen åker ljusstaken i golvet iallafall (luddis) :)

Däremot är alla frågor lite jobbiga. "Vad är det för fågel mamma?" Eehhh???? "Vem är hon" (okänd tant) "varför?" "Varför?" Ibland är det väldigt bra att google finns ;)

Det roligaste (efteråt) är när han pekar på någon och säger "titta en tant" - det är inte alltid någon tant, det kan lika gärna vara en farbror... och det händer lite då och då....
Published with Blogger-droid v1.7.4

Inga kommentarer: